And Now You Sleep & Mette Hannemann

Et unikt samarbejde mod bedre søvn

Billedkunstner og indehaver af Galleri HannemannLund på Frederiksberg, Mette Hannemann har i samarbejde med And Now You Sleep skabt de smukke prints til søvnuniversets produkter.

“Det er et vidunderligt samarbejde. Én ting er et maleri, som er et unika-værk, men at skabe noget, som kan produceres igen og igen, så mange kan få glæde af det. Det er en stor tilfredsstillelse for mig som kunstner,” fortæller Mette Hannemann om samarbejdet.

Sengetøj der bidrager til harmoni og balance

Mette forklarer, at der gennem akvarel-typen gouache opstår en diffus verden mellem de tætte og helt transperante penselstrøg, hvor motiverne bliver levende og får et organisk udtryk. 

Kunsten til sengetøjet er skabt med lange strøg og glidende bevægelser, der kan minde om et åndedrag. Teknikken giver motiverne en rolig og levende vibration.

“Jeg er optaget af, at universet er roligt og diffust - nogle gange er der en figuration, nogle gange ikke. Det kan man stille ind på, alt efter hvad man har behov for,” forklarer Mette.

Lad fantasien vandre

Motiverne inviterer fantasien til at udfolde sig og lade tankerne vandre i det uendelige. Sengetøjets print har en rolig og nærmest meditativ indvirkning på sindet.

Du kan digte dine egne små historier, eller bare give dig hen og synke ind i en fredfyldt stemning, inden du falder i søvn.  

“Jeg ønsker, at sengetøjet med printet vil give dig følelsen af harmoni og balance - og et skub i den rigtige retning, når du ligger og prøver at falde i søvn”, afslutter Mette Hannemann.

Billedkunstneren Mette Hannemann

Mette er uddannet fra Kunstakademiet i 1993 og har igennem karrieren haft et langt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, hvor hun i samarbejde med Karen Kjeldgaard-Larsen lavede jubilæumsstellet Mega Rose i 2020 - en hyldest til det populære Mega Mussel.

I atelieret på Sankt Knuds Vej på Frederiksberg arbejder Mette med det figurative maleri, med natur og blomster. Den stemningsfyldte og levende billedkunst udføres i olie på lærred, gouache på papir og olie og goache på krydsfinér. Du kan se Mettes værker her.