Returnering

Her finder du de mest relevante informationer vedrørende returnering. De fuldstændige vilkår fremgår af vores handelsbetingelser, som kan ses på dette link: Handelsbetingelser

  

Returnering

Gælder kun produkter der ikke er omfattet af 30 nætter risikofrit.

Ønsker du at gøre brug af din returret, skal du indenfor 14 dage give os besked herom. Herefter har du 14 dage til at sende varen retur.

Hvis du ønsker at returnere, kan du oprette en gratis returlabel her: 
https://www.gls-returns.com/#/m/andnowyousleep

Returnerede produkter modtages i original stand, emballage og forpakning. And Now You Sleep modtager kun produkter uden skader, og som ikke har været i brug, vasket eller lignende. 

Når And Now You Sleep har modtaget din returvare, modtager du, indenfor 14 arbejdsdage, en e-mail med bekræftelse på, at refunderingen er igangsat. 

Tilbagebetalingen vil ske via samme betalingsmetode, som du brugte, da du handlede hos And Now You Sleep.

 

30 nætter risikofrit

Vi tilbyder 30 nætter risikofrit på vores tyngdedyner og puder, da vi ved at det kan tage sig noget tid at få nye sovevaner. Det betyder at du kan prøve din pude eller tyngdedyne i 30 dage og returnere eller ombytte hvis ikke de levede op til forventningerne. Vi vil dog gerne høre om dine oplevelser med vores produkter i perioden, ligesom vi altid står klar til at hjælpe og rådgive, til at finde det helt rette produkt til dig.

Hvis du ønsker at ombytte til en anden fasthed eller vægt, skal du skrive til os på yes@andnowyousleep.com Husk at oplys dit ordrenummer i mailen.

Hvis du ønsker at returnere, kan du oprette en gratis returlabel her: 
https://www.gls-returns.com/#/m/andnowyousleep